Εταιρεία

Ποιοί Είμαστε

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΛΟΜΒΑΡΔΙΑ ιδρύθηκε το 1952 από τον Άγγελο Λομβαρδιά. Απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών, ο Άγγελος Λομβαρδιάς υπήρξε πρωτοπόρος στην μεταξοτυπία εγκαθιδρύοντας τεχνικές τις οποίες κληροδότησε στη δεύτερη γενιά. Μέσα σε αυτό το μισό αιώνα σκληρής δουλειάς, μεγάλων και φιλόδοξων επενδύσεων, συνεχούς βελτίωσης των μέσων παραγωγής και της ποιότητας προϊόντος, η εταιρεία παραμένει ανάμεσα στις κορυφαίες του είδους της.

Με ιδιόκτητους παραγωγικούς και αποθηκευτικούς χώρους, υπερσύγχρονα μηχανήματα και δυνατότητα παραγωγής 35.000 τετραγωνικών μέτρων ημερησίως, η εταιρεία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα μεταξοτυπικών εκτυπώσεων. Καταφέρνει έτσι, να αντεπεξέλθει με τις πλέον σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές, στις απαιτήσεις της αγοράς με τη μέγιστη δυνατή ποιότητα, συνέπεια και ευελιξία.

Πλέον, με το πέρασμα στην τρίτη γενιά, η εταιρεία μπαίνει δυναμικά στο χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης με σημαντικές επενδύσεις στο εκτυπωτικό αλλά και στο μετεκτυπωτικό τομέα. Η ξεχωριστή δυνατότητα που προσφέρεται με την υβριδική εκτύπωση, μεταξοτυπίας – ψηφιακής, καθιστά την εταιρεία ικανή να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα που συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα των δυο μεθόδων.

Η επαγγελματική συνέπεια, η ποιότητα των υπηρεσιών και οι συνεχείς τεχνολογικές βελτιώσεις είναι τα στοιχεία εκείνα που κάνουν την εταιρεία ΑΦΟΙ ΛΟΜΒΑΡΔΙΑ να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο τελικό στόχο της. Ο στόχος αυτός είναι, η παραγωγή προϊόντων που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελατολογίου.

Η δομή της εταιρείας δίνει τη δυνατότητα συνεργασίας με επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και κλάδων. Με την πλούσια εμπειρία του παρελθόντος, την σύγχρονη γνώση, τον συνεχή εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού και τη χρήση καινοτόμων εφαρμογών, στοχεύουμε στην κατάκτηση του μέλλοντος.

Διακρίσεις

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΛΟΜΒΑΡΔΙΑ είναι μέλος της Ένωσης Γραφικών Εφαρμογών Εικόνας (SGIA) και αποτελεί διακεκριμένο μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μεταξοτυπών (FESPA).

Η FESPA συνενώνει τους συνδέσμους εκτυπωτικών εταιρειών 28 ευρωπαϊκών χωρών και αποτελεί ένα έγκυρο βήμα ενημέρωσης, ανταλλαγής τεχνογνωσίας και εποικοδομητικής συνεργασίας για όλες τις εταιρείες που θέλουν να βρίσκονται στο επίκεντρο των σημαντικότερων εξελίξεων στο χώρο των εκτυπώσεων.
Κάθε τέσσερα χρόνια διοργανώνει εκθέσεις σχετικές με την καινοτομία στην εκτύπωση, στις οποίες η εταιρεία ΑΦΟΙ ΛΟΜΒΑΡΔΙΑ συμμετέχει και έχει αποσπάσει 12 τιμητικές διακρίσεις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο